Wijtingbeignets

Ingrediënten


Bereidingswijze

De wijtingfilets kruiden met zout, peper en een snuifje nootmuskaat. Ze in niet te kleine stukken snijden en gedurende een half uurtje laten marineren in de olie met enkele takjes tijm. Goed laten uitlekken en deppen met huishoudpapier. Een beignetbeslag maken met bloem, suiker, pilsbier, olie, eiwit en een snuifje zout. Elk stuk wijting in het deeg dompelen en de beignets in heet frituurvet goudbruin bakken. Meteen serveren op een bed van groene sla, met cocktailsaus of mayonaise met groene kruiden. Om dit gerecht lichter te maken er een yoghurtsaus met tuinkruiden bij serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 552x

Jouw laatst bekeken recepten