Zacht gekookte eieren met truffelmousse

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 truffel
  • 0.5 dl. jus de veau
  • 0.5 dl. truffeljus
  • Aardappelmeel

Bereidingswijze

De eieren zacht koken. De truffel in de jus de veau en de jus de truffe aan de kook brengen en met een deksel op de pan zachtjes gaar laten worden (afhankelijk van het gewicht en de grootte van de truffel circa 10 minuten). Truffel uit de jus nemen en met een beetje vocht in een keukenmachine pureren. Gepureerde truffel door het vocht roeren en de saus op smaak brengen met wat zout en peper en binden met wat aangelengd aardappelmeel. De eieren in een eierdopje zetten, het kapje van de eieren tikken en wat van de truffelmousse op het ei scheppen. De rest van de mousse in een tweede eierdopje naast het ei serveren

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 782x

Jouw laatst bekeken recepten