Zalm gevuld met kruiden-roerei

Ingrediënten


Bereidingswijze

Op aanrecht plasticfolie met lengte van ca 30 cm uitspreiden. Hierop zalm, elkaar iets overlappend, als rechthoekige plak uitspreiden. In kopje helft van dille met helft van peterselie fijn knippen. In kom eieren loskloppen met melk, zout men peper. In koekenpan boter smelten. Eimengsel toevoegen en op halfhoog vuur onder voortdurend omscheppen in ca 3 minuten tot kruimig mengsel bakken. Van vuur af fijngeknipte kruiden erdoor roeren. Roerei over zalm verdelen en met behulp van plasticfolie tot rol oprollen, beginnen aan de korte zijde. Met scherp (niet gekarteld) natgemaakt mes rol in 8 plakken verdelen. Garneren met rest van dille en peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 515x

Jouw laatst bekeken recepten