Aardappeltjes en broccoli met pijnboompitten en pesto

Ingrediënten


Bereidingswijze

Boen de aardappelen goed schoon of schil ze en snijd ze in dunne partjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge wok of koekenpan al omscheppend goudbruin en neem ze uit de pan. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en bak de aardappelpartjes omscheppend in ± 15 minuten goudbruin. Voeg de broccoli en de tomaatreepjes toe en bak ze omscheppend ± 5 minuten mee. Schep de pesto erdoor en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de pijnboompitten en de basilicum. Lekker met een pasta en een stukje vlees.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 885x