Bieflapjes met mango-gembersaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Pureer in een keukenmachine de mango met de gember, de gembersiroop en het tomatensap tot een gladde saus of snijd de mango en de gember heel fijn en wrijf alles boven een kom door een zeef. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van ca 2 cm. Maak de sugar snaps schoon. Snijd de bieflapjes in dunne reepjes en bestrooi ze met chilipoeder. Verhit in een wok de olie. Pel de knoflook en pers hem erboven uit. Bak de bieflapjes al omscheppend in ca 3 minuten bruin. Voeg de bosui en sugar snaps toe en bak ze ca 2 minuten mee. Voeg de mangosaus en de bouillonpoeder toe en breng het geheel aan de kook. Laat nog ca 5 minuten zachtjes sudderen. Serveer met pandanrijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 968x

Jouw laatst bekeken recepten