Biefstuk met oesterzwammen en groenten

Ingrediënten

  • 500 gr kogelbiefstuk
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 1/2 Chinese kool
  • 150 gr oesterzwammen
  • 1 gele paprika
  • 1 rode Spaanse peper
  • 2 eetlepels honing
  • 1 eetlepel Chinese kruiden (McCormick)
  • 2 gekneusde teentjes knoflook
  • ± 2 cm geraspte gemberwortel
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 2 eetlepels olie

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk, lente-ui, Chinese kool en oesterzwammen in reepjes, de paprika in kleine blokjes en de Spaanse peper in ringen. Meng de honing, Chinese kruiden, knoflook, gember, ketjap, olie en 11/2 dl water en marineer het vlees hierin 2-3 uur. Schep het vlees uit de marinade. Verhit in een wok de olie en roerbak het vlees ± 1 minuut. Voeg de lente-ui en paprika toe en bak die ± 2 minuten mee. Voeg de kool en de oesterzwammen toe en bak die ± 2 minuten mee. Schep er de Spaanse peper door. Serveer met pandanrijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 912x

Jouw laatst bekeken recepten