Bloemkool en aardappel met bieflapjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de bieflapjes in reepjes en maal er royaal peper boven. Verhit de olie in een wok of wadjan, bak de vleesreepjes rondom bruin en neem ze daarna uit de pan. Bak de bloemkoolroosjes en de aardappelplakjes omscheppend mee, voeg de afgehaalde peultjes toe en bak die ook omscheppend. Halveer of vierendeel de champignons en roer deze samen met de in stukjes gesneden tomaten erbij. Roer de pindakaas met de sherry uit en giet dit bij de groenten. Voeg eventueel nog wat water toe. Laat dit alles 5 minuten garen. Voeg het vlees weer toe en bestrooi het geheel met de noten en het sesamzaad. Lekker met wilde en witte rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha