Chinese komkommer-hamschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadjes met een lepel. Snijd de helften in schuine reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de komkommers 2 minuten. Voeg de bouillon toe en breng die aan de kook. Voeg de suiker, de sojasaus en peper toe en laat afgedekt 10 minuten zachtjes stoven. Voeg de ham toe en verwarm die goed.\ Roer de maïzena met 1-2 eetlepels water los en bind het stoofvocht ermee. Voeg als laatste enkele druppels sesamolie toe. Serveer met mihoen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 921x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten