Focaccia met waterkersmousse

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bak de focaccia volgens de gebruiksaanwijzing af. Wel intussen de rozijnen ± 5 minuten in een kommetje met lauwwarm water. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de waterkers al omscheppend ± 5 minuten, tot het vocht is verdampt. Hak de waterkers heel fijn. Laat de rozijnen uitlekken en schep ze door de waterkers. Breng op smaak met zout en peper. Hak de pijnboompitten iets fijn. Bestrijk de focaccia met de waterkersmousse, snijd hem in 8 stukken en bestrooi die met de pijnboompitten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 962x

Jouw laatst bekeken recepten