Roergebakken kipfilet met peultjes en perzik

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in dunne plakjes. Roer de cajunkruiden door de ketchup en schep de plakjes kip erdoor. Marineer de kip minstens 1/2 uur in de koelkast. Snijd de uitjes in stukjes van ± 3 cm. Haal de peultjes af. Schil de perziken en snijd ze in schijfjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de plakjes kip al omscheppend bruin. Bak de ui en de peultjes ± 2 minuten mee. Voeg de perzik en de sinaasappel-perzikdrank toe en laat alles nog ± 3 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met bulghur of rijst en spitskool in kokossaus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha